صفحه اصلي > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول :

مجوز صدور پروانه های ساخت مواد خوراکی و آشامیدنی به دزفول تفویض شد

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد : با دستور دکتر دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و داروی کشور از تاریخ 20 خردادماه 96 تفویض اختیار صدور پروانه های ساخت مواد خوراکی و آشامیدنی به دانشگاه علوم پزشکی دزفول محول گردید.

به نقل از گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،داود سلمان پور، اظهار داشت : طبق سیاست های برنامه پنجم توسعه در خصوص تمرکز زدایی و تفویض امور اجرایی به دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور و همچنین با توجه به بررسی های کارشناسی به عمل آمده ، پایش عملکرد ، وضعیت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی این دانشگاه ، آموزش کارشناسان مرتبط و رأی کمیته فنی و قانونی در 30 بهمن ماه 95 ، امور اجرایی مربوط به بررسی و صدور پروانه ساخت مواد خوراکی و آشامیدنی از تاریخ 20 خردادماه 96 با رعایت کلیه قوانین و مقررات به دانشگاه علوم پزشکی دزفول تفویض گردید.

 دکتر سلمان پور افزود : مهمترین دستاوردهای این مجوز سازمان غذا و دارو ارائه خدمات سریعتر و بهتر به صنایع غذائی و آشامیدنی در منطقه با حذف هزینه ها و مشکلات ایاب و ذهاب این قشر پرتلاش به مرکز استان می باشد و از طرفی باعث درآمدزائی مناسبی برای دانشگاه علوم پزشکی دزفول می گردد و این مسئله بهبود خدمات سلامت و امنیت غذائی در منطقه را  به دنبال دارد.

 معاون غذا و دارو گفت:یکی از مهمترین فرآیندهای صنایع غذائی که نیازمند کارهای کارشناسی ،فنی و علمی می باشد صدور پروانه بهره برداری و به ویژه پروانه ساخت می باشد که تمامی مراحل در این صنایع از بسته بندی محصول تا لیبل آنها باید بر اساس قوانین وزارت بهداشت بررسی و انجام شود.

 وی در پایان این موفقیت بزرگ در عرصه توسعه صنایع غذائی و آشامیدنی در منطقه را مدیون تلاشهای چند ساله پرسنل معاونت غذا و دارو در حوزه های غذا و آزمایشگاه کنترل مواد غذائی دانست و تأکید کرد : شرکت نمودن پرسنل این معاونت در دوره های آموزشی تخصصی و همچنین جلب اعتماد و رضایت بازرسین سازمان غذا و دارو در چندین مورد ارزیابی توسط کارشناسان ستادی وزارت بهداشت این امر مهم تحقق گردید که جای تقدیر و تشکر دارد.

 جلسه آشنائی با نحوی صدور پروانه های ساخت مواد خوراکی و آشامیدنی توسط خانم یثربی کارشناس مسئول نظارت بر مواد خوارکی و آشامیدنی و با حضور دکتر یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول،معاون غذا و دارو و کارشناسان حوزه غذا و آزمایشگاه در روز شنبه 27 خردادماه در سالن جلسات آفتاب این معاونت برگزار شد.

 



١١:٤٦ - 1396/03/31    /    شماره : ٦٠١٥    /    تعداد نمایش : ٧٣٣



خروج