شرح وظایف مدیریت غذا
1. نظارت و بازرسی فنی کارخانجات و مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی ( انبارها ، سردخانه ها و سیلوها ).
2. تفسیر نتایج خام آزمایشات کنترل کیفی اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و ارائه پاسخ کارشناسی به صاحبان کالا و دستگاه های اجرایی ذیربط.
3. کنترل و نمونه برداری اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی در سطح عرضه ، در قالب طرح PMS) ( Post marketing surveillance).
4. معدوم سازی اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی غیر قابل مصرف پس از طی مراحل قانونی .
5. بازدید از محل واحد های تولیدی جدید و بررسی روند پیشرفت مراحل احداث و تجهیز این واحد ها جهت پاسخ به استعلام دستگاه های ذیربط.
6. نیاز سنجی آموزشی و برگزاری کارگاه های مربوطه جهت ارتقاء دانش و سطح آگاهی همکاران.
7. برنامه ریزی و برگزاری کارگاه های آموزشی جهت مسئولین فنی ، مدیران ، کارخانجات و صاحبان صنایع غذایی و بهداشتی در راستای ارتقاء کیفیت محصولات.
8. شناسایی واحد های تولیدی غیر مجاز و اعمال قوانین و ضوابط در مورد آنها.
9. نظارت بر اجرای ضوابط GMP جهت استقرار سیستم HACCP و استانداردهای بین المللی.
10. بررسی مدارک و صدور پروانه های بهره برداری، ساخت و مسئول فنی جهت کارخانجات تولید مواد غذایی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و مؤسسات مشمول قانون .
11. صدور شناسه نظارت کارگاهی جهت محصولات غذایی و بهداشتی سنتی و کارگاهی.